93 105 09 94    Mail:

Què fem?

A ORIGENS fem les sessions següents:

inicio3

• REIKI

Harmonitza i equilibra la teva energia vital amb el resultat d´un relaxament profund que t´ajuda en els problemes i maldecaps quotidians.

• REFLEXOLOGIA

A mans i peus, la reflexologia desbloqueja els punts meridians del teu organisme i dona una gran sensació de relaxament i benestar

• AROMATERÀPIA

Aplicada als aromes, trobaràs una gran gamma  de delicioses essencies per donar als teus espais aquell toc íntim i personal que et connecta amb el teu Ser més profund. Aplicada al massatge, amb formulacions amb olis essencials que et donaran plaer i sensació de relaxament, així com per millorar petites dolències musculars. Aplicat a la reflexologia, és un punt de reforç als tractaments.

• TALLERS 

mandalas

 

Fer tallers tot meditant és una molt bona manera de connectar amb un mateix. Els nostres tallers estan enfocats amb temes afins a la creativitat que neix del nostre interior.

ARBRE DE LA VIDA

L'Arbre de la vida connecta amb el TOT.

Les branques plenes de fruits (minerals) representen la teva projecció i tot el que has aconseguit en aquesta vida, les arrels representen el llegat dels nostres ancestres.

MANDALES

La confecció d'un mandala ens concentra totalment amb el nostre interior, el disseny i la decoració surten des del més íntim de la creativitat de la persona. En la confecció d'un mandala

s'acompanya d'una interpretació per donar sentit i fer aflorar les coses que el nostre subconscient ens té amagades.

RITUALS

Apren a entendre i comprendre que es un ritual i per a que serveix.

Apren a fer el teu propi ritual per estimular el teu subconscient de forma conscient.

Es una eina creativa i divertida de treballar amb tu mateix.

MEDITACIÓ

Eina que ens ajuda a aprendre a relaxar i a posar atenció al nostre cos, la nostra ment i ser conscient xde les nostres emocions per posar-hi distància.